Handelsbetingelser

Generelle informationer

Når du handler på AntikRetroDesign.dk, indgår du en aftale om køb med Antikretrodesign ApS, Løvvænget 15A, 3100 Hornbæk, CVR-nr. 37991732.

Levering og betaling:

Når du bestiller en vare igennem AntikRetroDesign.dk sender vi helt automatisk en ordrebekræftelse til dig, hvorefter din ordre pakkes og sendes af sted. Beløbet vil først blive trukket fra dit betalingskort, når ordren er afsendt. Alle priser på AntikRetroDesign.dk er inkl. 25% moms, og i DKK. Hvis du nægter modtagelse af bestilte varer eller ikke afhenter dem i GLS shoppen, skal du selv afholde udgifter i forbindelse med returneringen, som vil blive trukket fra, når beløbet for varen refunderes.

Forventet leveringstid:

Den forventede leveringstid er på 2-4 hverdage.

Retur:

Vi yder 14 dages fuld returret fra den dag, du modtager varerne. Du skal meddele os, at du ønsker at fortryde købet af en vare inden 14 dage efter modtagelse af varen. Meddelelsen om fortrydelse af køb skal ske til vores e-mail:  [email protected] eller til tlf. +45 26795357.  Du har herefter yderligere 14 dage til at sende varerne retur. Varerne skal returneres i samme stand som ved modtagelsen. Når vi har modtaget varerne og godkendt returneringen, vil vi hurtigst muligt refundere købsbeløbet til din konto. Du skal selv afholde de omkostninger der er forbundet med at returnere varerne. Du kan købe en returlabel ved at overføre kr. 59 på Mobile Pay til tlf. 10946 og skrive dit ordre nr. i beskedfeltet. Returlabel kan dog ikke benyttes ved større varer, såsom møbler o.lign., som vi har leveret til dig, eller som du har afhentet på vores lager på Esrumvej 456, 3080 Tikøb.

Du skal sende varen retur til denne adresse:

Antikretrodesign ApS

Att.: Retur

Løvvænget 15A

3100 Hornbæk.

Reklamations – og klageret:

I henhold til Købeloven har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at hvis der er fejl og mangler ved varen, har du mulighed for at få varen repareret, ombyttet, pengene retur eller få et afslag i prisen. Det beror hver gang på et konkret skøn, hvad vi kan tilbyde vores kunder. Er varen beskadiget under transporten, og det ikke er muligt at erstatte varen, har du krav på at få dine penge tilbage inkl. fragtomkostninger.  Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Drejer det sig om en transportskade skal reklamationen indberettes umiddelbart efter modtagelse af varen, da vi skal give fragtfirmaet besked indenfor en 2 dage efter modtagelse. Derfor er det altid en god ide, at tjekke varen straks ved levering. Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine penge samt (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og du skal huske at få en kvittering for afsendelsen, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Betaling online via:

– Dankort
– JCB, Maestro, VISA og MasterCard
– Visa Dankort og e-dankort
– Mobilepay
– Kontooverførsel til reg.nr. 2255, konto nr. 6283401594

Ved kontooverførsel fra udlandet brug venligst IBAN: DK2720006283401594 og Swiftadresse NDEADKKK
Venligst anfør ordrenummer på indbetalingen.

Fragtpriser:

Vi leverer til hele Danmark og til det meste af Europa. For at gøre det så fleksibelt for dig som muligt, kan du vælge mellem flere forskellige forsendelsesmetoder.

Levering til GLS PAKKESHOP fra kr. 39,-

Levering til ERHVERVSADRESSE med GLS fra kr. 49,-.

Levering til PRIVATADRESSE med GLS fra kr. 69,-.

Levering til GLS PAKKESHOP: Få pakken sendt med GLS og hent din pakke i en af de mere end 1000 Pakkeshops. Du vælger selv den Pakkeshop, som passer dig bedst. Når pakken er på vej til den Pakkeshop du har valgt, modtager du en e-mail og evt. en SMS om, at din pakke er på vej til shoppen. Medbring pakkens ID og billedlegitimation når du afhenter pakken. Du finder GLS Pakkeshops mange forskellige steder i landet, typisk på tankstationer, supermarkeder og i kiosker. Du vælger selv, hvor du vil hente din pakke, og hvornår på dagen du vil hente den.

Levering til ERHVERVSADRESSE med GLS: Hvis du kan modtage pakker på din arbejdsplads i tidsrummet ml. kl. 9-17, har du mulighed for at få leveret pakken på din arbejdsplads. Så sparer du turen hen til pakkeshoppen. Du skal blot sørge for at være til stede i tidsrummet kl. 9-17, således at GLS buddet ikke går forgæves.

Levering til PRIVATPAKKE med GLS: Levering af privatpakke sker med GLS. Såfremt du ikke er hjemme til at modtage pakken, skal den afhentes i nærmeste GLS Pakkeshop.

Forsendelser til udlandet: Ved alle forsendelser til Grønland, Færøerne, Bornholm og lande i Europa vil fragten fremgå på ordren – Ved større forsendelser (pallegods) vil der komme et ekstra tillæg.

Har du spørgsmål til forsendelser til udlandet eller en pakkes vægt – så kontakt os endelig på [email protected] eller +45 26795357 – så vil vi hjælpe dig.

Persondatapolitik

Vi foretager registrering af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Såfremt du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev, eller du har ønsket at blive medlem af vores kundeklub, registrerer vi dine personoplysninger til dette formål også. Personoplysningerne registreres hos Antikretrodesign og opbevares i fem år i overensstemmelse med Regnskabslovens regler om opbevaring af regnskaber. Herefter slettes personoplysningerne. Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om, præcis hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor. Den dataansvarlige er Direktør Dine Lode Skovbo Rantzau Schimmel. Den dataansvarlige har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet til Antikretrodesign ApS videregives, overdrages eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger. Som registreret hos Antikretrodesign ApS har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder følger af Persondataloven, og enhver henvendelse om registrering af personlige oplysninger skal rettes til [email protected].