Velkommen til AntikRetroDesign

Det glæder os, at du har fundet vej til vores skønne univers af nyere, gamle, retro og antikke effekter.

Vi er et lille familieforetagende, der i 2004 startede med en butik i Classensgade i København med restaurering og salg af fine og unikke gamle møbler. Virksomheden drives og ejes af Dine og Nicolai Schimmel.

Vi har i de senere år haft en stigende interesse for at udvide vores sortiment til også at omfatte andre skønne brugte genstande, der efter vores opfattelse er i en meget bedre kvalitet end nyproducerede varer, og som har en plads i (Danmarks)historien.

I 2009 slog vi dørene op for vores showroom og lagersalg på næsten 500 m2 på Esrumvej 456, 3080 Tikøb i Nordsjælland. Her tilbyder vi tusindvis af gamle og nyere varer til en meget fornuftig pris.

Varesortimentet spænder fra nyere brugte varer og til fine antikke genstande. Hvis du elsker at gå på loppemarked og finde spændende og unikke varer, bør du lægge vejen forbi vores lagersalg eller tage et nærmere kig på denne hjemmeside. Du vil næsten med garanti finde noget, du ikke kan undvære, og meget ofte vil du ligefrem gøre et kup!

Vores showroom og lagersalg har åbent hver lørdag og søndag fra kl. 11-16 for salg til private og erhvervsdrivende på adressen Esrumvej 456, 3080 Tikøb. Derudover er vores lagersalg åbent efter aftale, og du kan altid ringe til Nicolai på tlf.nr. 26795357

Vi har udvalgt nogle varer fra vores lagersalg, som du kan se på vores hjemmeside, på Facebook og på Instagram. Vi tilføjer dagligt nye varer, så hold godt øje. Ønsker du at købe varer, som du har set på vores lagersalg, hjemmeside, Facebook https://www.facebook.com/antikretrodesign.dk/eller Instagram https://www.instagram.com/antikretrodesign/?hl=en kan du kontakte os på følgende måder:

Kontakt os på Facebook https://www.facebook.com/antikretrodesign.dk/

Kontakt os på Instagram https://www.instagram.com/antikretrodesign/?hl=en

Skriv til os på [email protected]

Ring til Nicolai på tlf.nr. 26795357

Betalingsbetingelser:

Idet vi ofte kun har ét eksemplar af hver vare eller én serie til salg på vores lagersalg, hjemmeside, Facebook eller Instagram, og idet vi rigtig gerne vil have den personlige kontakt med vores kunder, er det ikke muligt at bestille og betale online for vores varer fra lagersalg, hjemmeside, Facebook eller Instagram.

I stedet kan du betale på følgende måder:

– Kontooverførsel til reg.nr. 2255, konto nr. 6283401594

– Mobilepay til nr. 10946

Skriv venligst dit navn, adresse, mobilnummer og mailadresse.

Ved kontooverførsel fra udlandet brug venligst IBAN DK2720006283401594 og Swiftadresse NDEADKKK.

Hvis du handler eller afhenter varerne på vores lagersalg på Esrumvej 456, 3080 Tikøb har du tillige mulighed for at betale med Dankort/VISA/Mastercard, Mobilepay og kontant.

Alle priser er inkl. moms.

Fragt

Hvis du ikke har mulighed for at afhente varen på vores store lagersalg og loppemarked på Esrumvej 456, 3080 Tikøb, sender vi gerne varen.

Vi går højt op i bæredygtighed, og derfor anvender vi for så vidt muligt genbrugsemballage, når vi sender varerne til dig.

Vi sender pakker med GLS, og når du bestiller en vare, vil vi oplyse dig om fragtprisen. Fragtpriserne starter ved kr. 49,-

Afhent din ordre efter aftale på vores lagersalg på Esrumvej 456, 3080 Tikøb og du sparer fragten.

Levering:

Hvis det drejer sig om større genstande, og hvis du bor i Nordsjælland eller Storkøbenhavn, kan vi ofte også tilbyde dig at levere varen fra vores lagersalg mod et mindre tillæg. Ring til Nicolai på tlf.nr. 26795357 for at aftale nærmere.

Hvis du skulle være i tvivl om noget kan du kontakte os på følgende måder:

Kontakt os på Facebook https://www.facebook.com/antikretrodesign.dk/

Kontakt os på Instagram https://www.instagram.com/antikretrodesign/?hl=en

Skriv til os på [email protected]

Ring til Nicolai på tlf.nr. 26795357

 

Mange venlige hilsner

Dine og Nicolai Schimmel