Velkommen til AntikRetroDesign

Det glæder os, at du har fundet vej til vores skønne univers af nyere, gamle, retro- og antikke effekter.

Vi er et lille familieforetagende, der i 2004 startede med en butik i Classensgade i København med restaurering og salg af fine og unikke gamle møbler. Virksomheden drives og ejes af Dine og Nicolai Schimmel.

Vi har i de senere år haft en stigende interesse for at udvide vores sortiment til også at omfatte andre skønne brugte genstande, der efter vores opfattelse er i en meget bedre kvalitet end nyproducerede varer, og som har en plads i (Danmarks)historien.

I 2009 slog vi dørene op for vores showroom og lagersalg på næsten 500 m2 på Esrumvej 456, 3080 Tikøb i Nordsjælland. Vores showroom og lagersalg på Esrumvej 456, 3080 Tikøb lukkede vi dog igen i 2022, idet vi den 1. oktober 2021 åbnede vores nye fine butik på gågaden i Helsingør, nærmere på adressen Stengade 60A, 3000 Helsingør.

Vores nye butik ligger lige over for Helsingør Rådhus, hvor kommunens medarbejdere stadigvæk arbejder fra, og hvor der næsten hver lørdag pågår bryllupper.

Varesortimentet spænder fra nyere brugte og preloved varer og til fine antikke genstande. Hvis du elsker at gå på loppemarked og finde spændende og unikke varer, bør du lægge vejen forbi vores spændende butik på Stengade 60A eller tage et nærmere kig på denne hjemmeside. Du vil næsten med garanti finde noget, du ikke kan undvære, og meget ofte vil du ligefrem gøre et kup!

Vi har udvalgt nogle varer fra vores butik i Stengade 60A, som du kan se på vores hjemmeside, på Facebook og på Instagram. Vi tilføjer dagligt nye varer, så hold godt øje. Ønsker du at købe varer, som du har set i vores butik, på hjemmesiden, på Facebook eller på Instagram, kan du kontakte os på følgende måder:

Kontakt os på Facebook https://www.facebook.com/antikretrodesign.dk/

Kontakt os på Instagram https://www.instagram.com/antikretrodesign/?hl=en

Skriv til os på [email protected]

Ring til Nicolai på tlf.nr. 26795357

Betalingsbetingelser:

Idet vi ofte kun har ét eksemplar af hver vare eller én serie til salg på vores lagersalg, hjemmeside, Facebook eller Instagram, og idet vi rigtig gerne vil have den personlige kontakt med vores kunder, er det ikke muligt at bestille og betale online for vores varer fra butikken, hjemmesiden, Facebook eller Instagram.

I stedet kan du betale på følgende måder:

– Kontooverførsel til reg.nr. 2255, konto nr. 6283401594

– Mobilepay til nr. 10946

Skriv venligst dit navn, adresse, mobilnummer og mailadresse.

Ved kontooverførsel fra udlandet brug venligst IBAN DK2720006283401594 og Swiftadresse NDEADKKK.

Hvis du handler eller afhenter varerne i butikken på Stengade 60A, 3000 Helsingør har du tillige mulighed for at betale med Dankort/VISA/Mastercard, Mobilepay og kontant.

Alle priser er inkl. moms.

Fragt

Hvis du ikke har mulighed for at afhente varen i butikken på Stengade 60A, 3000 Helsingør, sender vi gerne varen.

Vi går højt op i bæredygtighed, og derfor anvender vi for så vidt muligt genbrugsemballage, når vi sender varerne til dig.

Vi sender pakker med GLS, og når du bestiller en vare, vil du efterfølgende blive kontaktet med oplysning om en samlet pris inkl. fragt. Fragtpriserne starter ved kr. 49,-

Levering:

Hvis det drejer sig om større genstande, og hvis du bor i Nordsjælland eller Storkøbenhavn, kan vi ofte også tilbyde dig at levere varen mod et mindre tillæg. Ring til Nicolai på tlf.nr. 26795357 for at aftale nærmere.

Hvis du skulle være i tvivl om noget kan du kontakte os på følgende måder:

Kontakt os på Facebook https://www.facebook.com/antikretrodesign.dk/

Kontakt os på Instagram https://www.instagram.com/antikretrodesign/?hl=en

Skriv til os på [email protected]

Ring til Nicolai på tlf.nr. 26795357

 

Venligste hilsner

Dine og Nicolai Schimmel