Teaktræsmøbler og møbler i palisandertræ købes

Vi er altid på udkig efter større og mindre møbler i teaktræ og palisandertræ.

Fine ældre møbler i teaktræ og møbler i palisander er i de senere år blevet mere og mere efterspurgte i såvel Danmark som i udlandet.

Især træsorten teaktræ er indbegrebet af retro, og såvel unge som ældre mennesker udviser en stigende interesse for møbler i teaktræ og palisandertræ.

Vi er især interesserede i at købe teaktræsmøbler og møbler i palisandertræ fra 1950’erne og 1960’erne, men uanset hvilken tidsperiode dit teaktræsmøbel eller palisandertræsmøbel, stammer fra, er du altid velkommen til at ringe til Nicolai på mobil: 26795357 eller skrive en besked til os på [email protected]

Vi giver en god pris, og vi kan enten komme ud og give et tilbud på de teaktræsmøbler og/eller palisandertræsmøbler, du gerne vil sælge.

Du kan også tage et billede med din mobil og sende billedet af dit teaktræsmøbel eller palisandertræsmøbel til mobil: 26795357

Endelig kan du skrive til os på [email protected] og vedhæfte billeder af dine teaktræsmøbler eller palisandertræsmøbler, og så ringer vi tilbage til dig inden for kort tid.

Vi har annoncer i Lokalavisen Nordsjælland.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Mange venlige hilsner

 

Dine og Nicolai Schimmel

 

 

 

 

 

Teaktræsmøbler købes
Palisandertræsmøbler købes